Ние от Arkain Tour  организираме екскурзии и почивки в Гърция, Турция, Италия и много други. Настаняване в хотели в България. Организация на фирмени събития, тържества и други.

Езотеричен туризъм. Ние ще се погрижим за вашето незабравимо пътуване или почивки, за да можем заедно да създадем спомени във времето и да си даваме занапред все повече време за взаимни удоволствия! Ние ще ви отведем там, за където сте мечтали и ще ви накараме да повярвате, че мечтите се сбъдват!

4 ПРИЧИНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ НАС:

При толкова много туристически агенции на пазара е логичен въпросът защо да изберете нас? Ето и няколко причини защо да го направите↓

  1. Нашата компания е създадена с една единствена мисия – да Ви накараме да „Уловите мига…“,пътувайки. Затова нашите усилия са съсредоточени в осигуряването на високо качество на услугите ни, денонощно обслужване, както и грижа за всеки детайл.
  2. Лично отношение към всеки клиент – ние сме малка компания и поради това екипът ни е изцяло отдаден на Вашето пътуване и предпочитания.
  3. Цени – Невинаги това е най-важното, но всеки иска най-доброто за своите пари. Ние сме изключително гъвкави в ценовата си политика и предлагаме отстъпки за редовни клиенти. Винаги търсим най-доброто съчетание цена – качество.
  4. 24/7 обслужване за клиенти – по телефона или имейла.